inloggen chauffeurs | beheer | sitemap | contact

Informatie

Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch taxibedrijf gevestigd te Leeuwarden. Al onze taxichauffeurs hebben jarenlange ervaring binnen de taxibranche en hebben kwaliteit en service alsmede persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Dit blijkt uit de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen van onze klanten.Wij zijn sinds 2004 actief op de Leeuwarder taximarkt.

Algemene informatie 

Bij Taxicentrale E-tax Leeuwarden kunt u 7 dagen per week een taxi bestellen. Met een telefoontje naar de centrale kunt u eenvoudig en snel een taxi laten voorrijden.

Onze tijden:

maandag t/m woensdag: 18:00 - 04:00 uur
donderdag t/m zondag: 18:00 - 06:00 uur

Wachttijden 

Wij streven ernaar om binnen 15 minuten bij de klant de arriveren. Bij drukte kan het zijn dat we niet binnen 15 minuten aanwezig zijn, maar bij het bestellen van een taxi melden we altijd wat de wachttijd is.

Chauffeurs

De E-Tax chauffeurs hebben door hun lange ervaring op de taxi een goede kennis van het vervoeren van mensen. Zij komen allen uit de stad waar zij taxivervoer verrichten en kennen hierdoor de stad van A tot Z.

Tevens zijn de E-Tax chauffeurs in het bezit van de verplichte chauffeurspas. De chauffeurspas is door de overheid verplicht gesteld voor taxichauffeurs. Een taxichauffeur is daardoor van o.a. onbesproken gedrag en medisch gekeurd. Vanaf 2004 is het voor nieuwe taxichauffeurs zelfs verplicht een zgn. taxi examen te halen.

Auto thuisbrengservice

U kent het vast wel. “Na het werk met de auto de stad in, en toch een borrel drinken met de vervelende consequentie dat uw auto in de stad moet blijven”. Met alle risico’s van dien: inbraak, vernieling van uw auto en de volgende dag een bekeuring, omdat uw parkeerkaartje verlopen is.

Vanaf nu niet meer!! Taxicentrale E-Tax Leeuwarden kan tegen betaling van de dubbele ritprijs, ook uw auto thuisbrengen. U word veilig en snel door een van onze taxi’s naar huis gebracht, terwijl een van onze chauffeurs er achteraan rijdt met uw eigen auto.

Bij drukte kan het voorkomen, uiteraard in overleg, dat uw auto later bij u thuisbezorgd wordt.

Wist u dat... 

...er tegenwoordig hoge boetes staan op het rijden met drank op?
...als u gepakt word met drank op u een cursus moet volgen?
...de pakkans groot is doordat er veel controles zijn in de stad?
...door rijden met drank op uw rijbewijs voor langere tijd kan kwijt raken?
...dit alles duurder is dan een taxirit?

Boetdatabase Openbaar Ministerie
BOB
Bureau Verkeershandhaving

Rondritten

Wilt u een Taxi voor een dag of een dagdeel? Dat kan al vanaf € 60 per uur, met een minimum van 3 uren. Informeer vrijblijvend eens naar de mogelijkheden door ons een mail te sturen. Vertrek vanaf Leeuwarden en omgeving (binnen een omtrek van maximaal 10 kilometer).

"Als het daklicht brandt en als de chauffeur niet op weg is naar een andere rit, zal deze zeker voor u stoppen."
 

In het kort

► Elke dag beschikbaar
► Streven: binnen 15 minuten bij klant
► Chauffeurs goede kennis van vervoeren
► Chauffeurs in bezit van verplichte pas
► Auto thuisbrengservice
► Rondritservice
► Goedkoopste taxitarieven van Leeuwarden