inloggen chauffeurs | beheer | sitemap | contact

Schipholservice

Schiphol Airport

Taxicentrale E-Tax Leeuwarden kan ook uw schipholvervoer verzorgen, voor het begin van een spetterende vakantie of zakenreis. In onze auto's wordt u comfortabel van het gewenste adres naar de hoofdingang van Schiphol gebracht. Een goed alternatief voor uw eigen auto, gezien de hoge parkeerkosten op onze luchthavens of de drukte van het openbaar vervoer.

Vliegt u niet via het drukke Schiphol, maar via een regionale luchthaven? Naar deze luchthaven kan Taxicentrale E-Tax Leeuwarden u ook tegen een voordelig tarief brengen!

Vliegveld Enkel Retour
Eelde Airport € 100,- € 195,-
Rotterdam Airport € 250,- € 495,-
Eindhoven Airport € 295,- € 585,-
Düsseldorf Airport € 250,- € 495,-

* Prijzen zijn gebaseerd op 1-4 personen + bagage. Voor alle bestemmingen gelden de tarieven vanaf Leeuwarden en omgeving(binnen een omtrek van maximaal 10 kilometer). Reserveringen dienen minimaal 24 uur van te voren worden geboekt. Anders geldt de metertarief.
* In het weekend (vrijdag- en zaterdagnacht van 23.00 - 0600 uur) en op feestdagen geldt een toeslag van € 50,-
* Let op: aanbieding geldt niet tijdens de spitstijden. ( ma t/m vr van 6.00 - 8.00 uur en van 17.00 - 19.00 uur )

U kunt nu ook gelijk online reserveren voor het vliegveld van uw keuze.

Bedrijven

Indien u als bedrijf veelvuldig gebruik maakt van Luchthaven vervoer, dan kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u interesse en/of mochten er nog vragen zijn dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Uw vraag liever per email stellen? Stuur dan uw mail naar Taxicentrale E-Tax Leeuwarden.