inloggen chauffeurs | beheer | sitemap | contact

Trouwvervoer

E-Tax Trouwservice, vervoer voor de mooiste dag van je leven…

De trouwdag is voor veel mensen een belangrijke en emotionele gebeurtenis. Het is een dag vol spanningen en natuurlijk feestelijkheden. In de meeste gevallen is de dag van A tot Z gepland om alles in goede orde te laten verlopen. Om van en naar de huwelijksvoltrekking, fotoreportage en/of receptie te komen kunt u gebruik maken van onze trouwservice.

Wij kunnen het vervoer van uw trouwdag voor de gehele dag uit handen nemen, of een gedeelte daarvan. In overleg kunnen we met u het vervoer op maat aanpassen.

Trouwauto

Als trouwauto hebben wij een mooie Mercedes E 270 Cdi Avantgarde. De auto heeft een ruime instap en is ook zeer ruim van binnen.

Mercedes E 270 Cdi Avantgarde

De auto wordt door een vakbekwame en behulpzame chauffeur in smoking bestuurd, zodat alles in goede orde verloopt. Heeft u andere ideeën of speciale wensen voor het vervoer op uw mooiste dag van uw leven? Laat het ons weten!

Huurprijs met vakbekwame chauffeur voor de provincie Friesland:

Dagdeel(4 uren) € 200,-
Dag(8 uren) € 400,-
Extra uur € 50,-

Prijzen voor buiten de provincie Friesland op aanvraag.

Na de mooiste dag van uw leven op huwelijksreis? Informeer eens naar de Schipholservice van Taxicentrale E-Tax Leeuwarden, voor een geslaagd begin van uw huwelijksreis.

Heeft u interesse en/of mochten er nog vragen zijn dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Uw vraag liever per email stellen? Stuur dan uw mail naar Taxicentrale E-Tax Leeuwarden.